Debrecen Lean Coffee – Obeya

Az esemény időpontja: 2022.04.21.

Hogyan tudjuk összehozni a különböző szervezeti egységeket, csapattagokat egy közös cél eléréséhez? Hogyan hozhatunk létre egy sztenderd menedzsmentet ehhez?
Az Obeya – aminek jelentése „nagy helyiség”-, célja, hogy összehozza egy cég különböző részlegeinek vezetőit, felelőseit, hogy egyetlen projekttel vagy termékfejlesztési kezdeményezéssel kapcsolatban minden információt meg tudjanak osztani egymással.
Az Obeya összehangolja a különböző osztályok működését, felgyorsítva a megvalósulást, a folyamatos fejlesztést azáltal, hogy egy olyan szobát hoz létre, ahol minden szükséges, aktuális információ elérhető, ami az eredmények elérését és a döntések meghozatalát támogatja. A szoba áttekintést nyújt a meghatározott célok elérésnek állapotába, megmutatja a szűk keresztmetszeteket és fejlesztési pontokat, párbeszédet generál különböző osztályok között, segíti a feladat megértést.
Pinczés Róbert saját tapasztalatait osztja meg az obeya-ról a bemelegítő előadásában.

10 perc lean kisokos rovatunkban a heijunka-ról munkáról beszélgetünk.

Gyertek a megszokott kávézónkba!

Jelentkezni most is a meetup.com-on tudtok: https://www.meetup.com/Budapest-Lean-Coffee-Meetup/events/285015383/

A Debrecen Lean Coffee fórum eseményei Leannovation Egyesületi tagsággal látogathatók, a tagság számára díjmentesen. Leannovation Egyesület részletek, csatlakozás: https://leannovation.hu/leannovation-egyesulet/
Amennyiben először jársz nálunk és kipróbálnád, 2500 Ft/fő hozzájárulást kérünk, amit kávéra, frissítőkre és szendvicsre fordítunk.
Az eseményen kép- és hangfelvétel készül.

Várunk szeretettel mindenkit!