Leannovation TalenTED – légy konferencia előadó!

Az esemény időpontja: 2022.05.06.

Lean on the Beach konferenciánk 2022. július 6-án kerül megrendezésre.  Az előadói jelentkezés határideje május 6! Várjuk a témákat, jelentkezéseket!

A 2022.07.06-án megrendezésre kerülő Lean on the Beach konferenciánk programjában idén is  több tanulságos gyakorlati workshop és kiváló, egyedi előadás szerepel. Legyen egyik a Tied!  Itt a lehetőség, hogy előadj a konferencia résztvevői előtt, megoszd és átadd gondolataid!

 

Ha van egy érdekes témád, gondolatod, tanulságos tapasztalatod, lépj fel a lean színpadára és varázsolj konferenciaélményt egy gondolatébresztő előadással!

A jelentkezéseket a következő feltételekkel várjuk:

  • Téma: bármi lehet, aminek üzenete, jelentősége van a lean, agilitás, minőségmenedzsment, szervezetfejlesztés és további rokon területek iránt érdeklődők számára.
  • Formátum: személyes előadás, egy flipchart tábla és toll segítségével –  csak TE(D) és a témád!
  • Időtartam: 20 perc előadás és 5 perc kérdések megválaszolására.
  • Jelentkezés: az előadás címével, maximum fél oldalnyi vázlatos leírásával, az info@leannovation.hu email címen, május 6-ig.
  • Kiválasztás, döntés: a jelentkezések előszűrése után felkérjük a kiválasztott előadókat, hogy mutassák be előadásukat szakmai zsűrink előtt, majd a legjobbakat kiválasztva beillesztjük azokat a LOB konferencia programjába.
  • Jutalom, díjazás: Segítünk a felkészülésben, lehetőséget adunk megmutatni magad és akár továbbfejlődni szakmailag! Köszönetképp pedig egyedi tréning-csomagot, vagy egy különleges csapatépítő programot (Lean Gate-et ) is ajándékozunk Neked!

Veletek együtt azon dolgozunk, hogy az idei Lean on the Beach konferencián is tartalmas, innovatív és inspiráló gondolatok és előadók jussanak el közösségünkhöz. Jelentkezz és készüljünk együtt!

Korábbi konferenciáink összefoglalóját itt LOB 2021 LOB 2019, LOB 2018 olvashatod. A 2020-ban megrendezett TalenTED előadások összefoglalója  TalenTED2020  az előadás utáni interjú a nyertesekkel pedig itt Kulisszák mögött_TalenTED olvasható.