Kecskemét Lean Coffee – A TPS időtálló üzenetei

Az esemény időpontja: 2022.10.11.

Halló Kecskemét! A következő találkozóra egy igazán „lean-es” beszélgetést tervezünk. A konferencián debütált, júliustól minden érdeklődő számára szabadon letölthető a „Toyota Termelési Rendszer kézikönyv 1973”, melyet a Leannovation csapata fordított.

A Toyotát sikerre vivő termelési rendszerük alapgondolatait, megközelítésüket és felismeréseiket foglalta össze T. Ohno a kézikönyvben, amit a beszállítóikkal való tudásmegosztás és ezáltal történő fejlesztésük szándéka motivált. Egyszerre kapunk apró példákkal megvilágított módszer-ismertetéseket és ismerjük meg a mögöttük rejlő gondolkodásmódot, az évtizedek során elmélyült és rendszerré épített bölcsességet. Taichii Ohno majd 50 éve megfogalmazott alapgondolatai, megközelítése ma is aktuális és érvényes – olvasd el és beszélgessünk TPS időtálló üzenetei kapcsán! Link a könyvhöz: Toyota termelési rendszer 1973

A Warm-up téma után kötetlen Lean Coffee beszélgetésekkel folytatjuk az estét. Hozd el témádat, oszd meg tapasztalatod!
A Lean Coffee fórum eseményei Leannovation Egyesületi tagsággal látogathatók, a tagság számára díjmentesen. Regisztráció és további információ a Meetup- felületén.

Leannovation Egyesület részletek, csatlakozás:https://leannovation.hu/leannovation-egyesulet/

Várunk szeretettel,

Leannovation Egyesület