Leannovation Training Center_MEGNYITÓ

Az esemény időpontja: 2019.01.17.

2019.01.17. –  Nagyon vártuk és sokat készültünk erre a napra!   A Leannovation Training Center megnyitására szakmai életünk egy újabb mérföldköveként tekintünk, melyben sok kollégánknak, partnerünknek, barátunknak szerepe volt. Megköszönve  a sok támogatást és megerősítést, velük ünnepeltünk és beszélgettünk ezen az estén.

Indításként meséltünk a  Leannovation Training Center ötletéről,  az ehhez kapott inspirációkról –  a történetbe minden jelenlevő kapott egy kis szerepet, röviden tudatosítva,  hogyan járult hozzá ahhoz, hogy itt és most a megnyitót ünnepelhetjük.  Színes összetételű csapatunkban több közös pont volt – vendégeink szakmájukban és területükön hiteles szakértők, vezetők, gondolkodásukban a nyitottság, a  fejlesztésre való törekvés nem kérdéses. És persze mindenki ért (legalább egy kicsit) a lean-hez! Hogy mennyire, ezt egy rövid kvízzel is teszteltük –  nagyon jó hangulatú csapatmunka volt,  aki bizonytalan volt a válaszban, a Training Center helyiségeiben – amit korábban bejártunk – garantáltan megtalálta azt.  A Leannovation Training Center „sétán” az alábbi fő területek néztük meg:

  • Vizuális lépcsőház: ahol a Budapest Lean Coffee  találkozók és a Lean on the Beach konferencia témáinak vizuális jegyzetei, ill. életképek sorakoznak a falon. (közösség és szakmaiság)
  • Bemutató és oktatótér: itt megnéztük aLean History falat, a Partenerek falát, és jövőbeni képzéseink, szakmai találkozóink helyszínét.
  • Könyvtár szoba: a klasszikus lean irodalom mellett helyet kap itt sok vezetéssel, szervezetfejlesztéssel, minőségüggyel foglalkozó könyv, cikk, folyóirat is. Ez az a szoba, amit a kiscsoportos workshopoknak, nyugodt beszélgetéseknek, fókuszált feladatmegoldásnak szánunk helyszínül.  (tudás rendszerezve)
  • Lean labor: 5 állomásos gyártósorunk lesz a helyszíne a lean eszközök és gyártási elvek próbálgatásának –  itt  mindent a hallgatókra bízunk! A vendégeinknek megmutattuk a gyártandó termékportfóliót is:-)

Szántunk egy blokkot a képzéseink rövid ismertetésére is –  A komplex  Leannovation Képzési Program  felépítésének és az itt megszerezhető tudásanyag bemutatásába a képzés vizuális road map-ja segített. A többi 1-2 napos időtartamra tervezett képzés ismertetése a trénerek által történt – Szvetelszky Zsuzsanna beszélt a Lean Kommunikáció indokoltságáról, Kőrösi Zoltán a Lean Facilitátor oktatáson megszerezhető vezetői kompetenciák szükségességéről, míg Sztakhó Nikolett a Tudatos jelenlét a genbán cím alatt a fókuszáltság, a tanulható sztresszkezelés fontosságát hangsúlyozta. A felsőoktatás gyakorlatiasabb képzése is terveink között szerepel, ennek lehetőségeiről dr. Csiszér Tamás beszélt.

A kötetlen beszélgetések, ismerkedések és szakmai ötletek kicserélése már a terített asztal mellett folyt. A Gastroamazonok jóvoltából fantasztikusan finom és gyönyörűen tálalt falatkákkal kényeztettük magunkat:-)

Szervezőként az este minden percét élveztük!

A kapunk innentől nyitva –  szeretettel és szakmai szenvedéllyel várunk minden lean gondolkodót képzéseinkre és rendezvényeinkre !