Nyílt nap a Leannovation Training Centerben_január

Az esemény időpontja: 2019.01.24.

Örömmel jelentjük, hogy Leannovation Training Center néven létrehoztunk egy olyan szakmai műhelyt, ahol a cél a lean szemléletének innovatív módon való átadása, terjesztése, a lean tudás folyamatos megosztása. Célunk, hogy a Leannovation a szakmailag hiteles és előremutató tudás tárháza, a lean szakma hazai motorja  és rendszeres közösségi találkozó helye legyen.

A Leannovation Training Center-ben helyet kap egy inspiráló, vizuális elemekkel színesített oktató és  bemutatóterem, egy 5 állomásos gyártócellából álló lean labor és a nyugodt szakmai beszélgetéseknek teret adó lean könyvtár / workshop szoba. A  lean laborban csővázas mini-gyártósor és egyéb szimulációs rendszerek segítik a tapasztalati tudás mélyítését, a tudásanyag innovatív módszerekkel történő  beépülését. Arra törekszünk, hogy könyvtárunkban minden ajánlott irodalom és a szakmai fejlődést biztosító tudás elérhető legyen.

Program

A nyílt napon lehetőséged lesz megismerni az 5 hónapos Leannovation képzési programunk, mely átfogó, gyakorlati és már a képzés ideje alatt alkalmazható ismereteket ad a résztvevőknek a lean szemléletű vállalati működésről. Ízelítőt kapsz oktatási módszerünkből és biztosítjuk a saját élményen történő tanulást, fejlesztünk, balanszírozunk, csapatban dolgozunk a lean laborban!

A lean „hard” , eszközközpontú oldala mellett a Leannovation Tréning Centerben  nagy hangsúlyt fektetünk a lean kultúrát segítő vezetői kommunikáció, facilitálási készségek,  valamint a munkatársak fejlesztése témaköreire is.  Ezen kompetenciák fejlesztésére kidolgozott képzéseink és workshopjaink (Lean kommunikáció – Lean facilitátor – Tudatos jelenlét, stresszkezelés –  TWI programok ) túlmutatnak a lean bevezetéshez kapcsolódó klasszikus tréningeken -magas hozzáadott értékkel és az élet számtalan területén hasznosítható tudással vértezik fel a résztvevőket. A nyílt napon alkalmunk lesz ezekről is beszélgetni.

Résztvevők

Szívesen látunk képzéseinken ha az emberközpontú, értékeken alapuló (lean) szervezetek létrehozásában, a problémamegoldó gondolkodásban és folyamatos fejlesztésében hiszel – legyen szó a folyamatok, önmagad vagy a munkatársaid fejlesztéséről. Kóstolj bele a Leannovation oktatási módszerbe a Nyílt napunkon, találkozz az oktatókkal és döntsd el, mennyire inspirál a környezet a gyakorlati tanulásra!

Időpont

Nyílt nap időpontja : 2019.01.24, (csütörtök) 17:00-19:00 óra

Érkezés : 16:40-től

Helyszín

Leannovation Training Center

2011 Budakalász, József A. u. 75.

Jelentkezés

A látogatás díjmentes, de regisztrációhoz kötött. A nyílt napra az 15 fő jelentkezését tudjuk elfogadni, a jelentkezés elfogadásáról visszaigazolást küldünk.

(A jelentkezési űrlap kötelező mezőibe a „díjmentes” szót kérjük írni.)