Nyílt nap a Leannovation Training Centerben_február

Az esemény időpontja: 2019.02.07.

Február 7-én (csütörtökön) 18.00-tól újra Nyílt nap a Leannovation Training Centerben! Képzéseink résztvevői inspiráló és „iparian” gyakorlatias környezetben tapasztalhatják meg a lean utazást – mi azon dolgozunk, hogy magabiztos tudással és megerősített vezetői kompetenciákkal felvértezve vihessék azt be szervezeteikbe.  A gyakorlatorientált, labor és vállalati helyszíneken zajló Leannovation Képzési Programunkat a japán Toyota Coorporation Engineering szakmai támogatásával indítjuk. A képzés kiváló alapot nyújt a TPS Grade4 tanácsadói minősítés megszerzéséhez, Ha gyakorló lean szakemberként szeretnél fejlődni  vagy vezetői munkád során fontosnak tartod a lean szemléletet, esetleg függelten szakértőként, tanácsadóként szeretnél dolgozni, itt a helyed!

Ezen az estén megmutatjuk szakmai műhelyünk, ahol helyet kap egy vizuális elemekkel színesített oktató és  bemutatóterem, egy 5 állomásos gyártócellából álló lean labor és a nyugodt szakmai beszélgetéseknek teret adó lean könyvtár / workshop szoba. A  lean laborban csővázas mini-gyártósor és egyéb szimulációs rendszerek segítik a tapasztalati tudás mélyítését, a tudásanyag innovatív módszerekkel történő  beépülését. Arra törekszünk, hogy könyvtárunkban minden ajánlott irodalom és a szakmai fejlődést biztosító tudás elérhető legyen.

Program

A nyílt napon lehetőséged lesz megismerni Leannovation képzési programunk, mely átfogó, gyakorlati és már a képzés ideje alatt alkalmazható ismereteket ad a résztvevőknek a lean szemléletű vállalati működésről. Ízelítőt kapsz oktatási módszerünkből és biztosítjuk a saját élményen történő tanulást, fejlesztünk, balanszírozunk, csapatban dolgozunk a lean laborban!

A lean „hard” , eszközközpontú oldala mellett a Leannovation Tréning Centerben  nagy hangsúlyt fektetünk a lean kultúrát segítő vezetői kommunikáció, facilitálási készségek,  valamint a munkatársak fejlesztése témaköreire is.  Ezen kompetenciák fejlesztésére kidolgozott képzéseink és workshopjaink (Lean kommunikáció – Lean facilitátor – Tudatos jelenlét, stresszkezelés –  TWI programok ) túlmutatnak a lean bevezetéshez kapcsolódó klasszikus tréningeken -magas hozzáadott értékkel és az élet számtalan területén hasznosítható tudással vértezik fel a résztvevőket. A nyílt napon alkalmunk lesz ezekről is beszélgetni.

Résztvevők

Szívesen látunk képzéseinken ha az emberközpontú, értékeken alapuló (lean) szervezetek létrehozásában, a problémamegoldó gondolkodásban és folyamatos fejlesztésében hiszel – legyen szó a folyamatok, önmagad vagy a munkatársaid fejlesztéséről. Ha gyakorló lean szakemberként szeretnél fejlődni,  vagy vezetői munkád során fontosnak tartod a lean szemléletet, esetleg függelten szakértőként, tanácsadóként szeretnél dolgozni, itt a helyed! Kóstolj bele a Leannovation oktatási módszerbe a Nyílt napunkon, találkozz az oktatókkal és döntsd el, mennyire inspirál a környezet a gyakorlati tanulásra!

Időpont

Nyílt nap időpontja : 2019.02.07., (csütörtök) 18:00-20:00 óra

Érkezés : 17:40-től

Helyszín

Leannovation Training Center

2011 Budakalász, József A. u. 75.

Jelentkezés

A látogatás díjmentes, de regisztrációhoz kötött. A nyílt napra  15 fő jelentkezését tudjuk elfogadni, a jelentkezés elfogadásáról visszaigazolást küldünk. Várunk!

Részvevői adatok

Jelentkezésemmel hozzájárulok, hogy az eseményen készült fotókat és videó felvételeket a ParLS Kft. és a Leannovation weboldalán, illetve közösségi média felületein felhasználja.

Hozzájárulok, hogy a ParLS Kft az itt feltüntetett adataimat adatbázisában is rögzítse, és azokat ügyfél-elégedettségi felmérések, valamint piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára a jogszabályoknak megfelelően felhasználja (elektronikus levél). A hozzájárulás önkéntes, nem kapcsolódik a programon való részvétel lehetőségéhez. Az adatokról bármikor tájékoztatást kérhetek, és kérhetem azok helyesbítését vagy törlését. Jelen nyilatkozat bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonható az alábbi címen: parls@parls.hu

Jelentkezésemmel kijelentem, hogy a regisztrációs feltételeket megismertem, azokat maradéktalanul elfogadom.