Online VirTúra a Leannovation Training Centerben

Az esemény időpontja: 2021.05.13.

Kapu a lean világába!

Örömmel jelentjük, hogy az ISO Forum Egyesület „Ha kinyílnak a rejtett ajtók” címmel szervezett virtuális cégtúrái közé a Leannovation Training Center is becsatlakozik! Május 13.-án 10:00 órától egy izgalmas lean utazással egybekötött bemutatkozóra invitálunk minden kedves érdeklődőt! Gyakorlati lean tanulás, egyedi vizualitás, unikális lean labor és hazánk egyetlen lean szabadulószobája – A virtuális túra során mindenből adunk egy kis betekintést, ízelítőt!

A webinar során megmutatjuk szakmai műhelyünket, ahol helyet kap egy vizuális elemekkel színesített oktató és  bemutatóterem, egy 5 állomásos gyártócellából álló lean labor és a nyugodt szakmai beszélgetéseknek teret adó lean könyvtár szoba. A  lean laborban csővázas mini-gyártósor és egyéb szimulációs rendszerek segítik a tapasztalati tudás mélyítését, a tudásanyag innovatív módszerekkel történő  beépülését. Könyvtárunkban minden ajánlott irodalom és a szakmai fejlődést biztosító tudás elérhető –  legyen szó hazai vagy nemzetközi szakirodalomról, igyekszünk naprakészen tartani a tudásanyagot. 2020 tavaszán került a könyvespolcunkra Fehér Norbert: Lean six sigma folyamatfejlesztés kézikönyv -e, melyről az  esemény keretében a szerzővel beszélgetünk Rózsa András vezetésével.

Program

09:50    Résztvevők becsatlakozása a Microsoft Teams felületre 

10:05    A résztvevők üdvözlése és a téma felvezetése

               (Rózsa András, elnök)

10:10    Virtuális túra a Leannovation Training Centerben:

  • Oszakától Budakalászig – a Leannovation közösség születése
  • Módszerek és eszközök a tudásátadásban – ahogy mi csináljuk
  • Genbaközeli gyakorlatok a Lean laborban
  • A Kaizen gondolkodásmód a működésünkben

       (Váthy Edit, Pető Sándor, Kőrösi Zoltán, Hudák Enikő – Leannovation csapata)

11:00  Fehér Norbert: „A LEAN SIX SIGMA Folyamatfejlesztés Kézikönyve” bemutatása.

Interaktív beszélgetés a szerzővel és szakemberekkel.

11:20  Kérdések – Válaszok

 

Résztvevők

Az esemény az ISO Fórum Egyesület tagsága részére meghirdetett program, de a csatlakozási lehetőség nyitott minden érdeklődő számára. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Időpont

Webinár időpontja :2021.05.13. (csütörtök) 10:00-11:30 óra

Helyszín

MS Teams online felülete

Jelentkezés

A látogatás díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az ISO Fórum Egyesület által szervezett esemény linkjén lehetséges.

Jelentkezés az alábbi URL címen elérhető jelentkezési űrlap kitöltésével lehetséges. A jelentkezés befejezése előtt az Adatkezelési szabályzatra rá kell kattintani és elfogadni, anélkül nem enged tovább a felület.

A kitöltést követően automatikus visszaigazoló emailt kap, amely a jelentkezés sikerességét jelzi, amennyiben ez nem érkezik meg Önhöz, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot. Link: https://jelentkezes.isoforum.hu/index.php/jel-rend?kod=WEBINAR_KAPU

Az online VirTúra rendezvény előtt 2 nappal részletes információkat küldünk a technikai részletekről!