Quality Fresh! December – Napi rutin szerepe a stabil minőségben

Az esemény időpontja: 2020.12.18.

Az esemény időpontja: 2020.12.18.

Csatlakozz havi szakmai fórumunkhoz – bujtassuk új köntösbe a minőségügyet, alakítsuk együtt a hazai minőségszakma fejlődését!

Decemberben találkozzunk újra a Quality Fresh! fórumon, maradva az online térben!

Program

A találkozó dátuma: 2020.12.18.  9:00-10:15 óra

A webinár témája: A napi rutin szerepe a stabil minőségben

A „napi menedzsment” fogalma mára már a legtöbb (minőség)tudatos szervezetnél a státusz megbeszélések mellett egy jól definiált ellenőrzési rutinnal is társul. (LPA, SWAudit) Ezek a dedikált tevékenységek segítik a sztenderdek fenntartását, a problémák gyors felszínre hozását és a problémamegoldás indítását. A munkatársak bevonásáról, keretekről, megvalósulásról és eredményekről beszélgetünk a Quality Fresh decemberi találkozóján. Vendégszakértőnk Takácsné Csibrányi Szilvia az LPA gyakorlati folyamatába vezeti be a résztvevőket és műhelymunkára is lesz lehetőség!

Várunk minden gyakorló szakembert, vezetőt, minőség iránt elkötelezett érdeklődőt.

Regisztráció:

Az online találkozóinkat a Zoom térben rendezzük. A Quality Fresh! webináron történő részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi jelentkezési lapon lehetséges 2020. december 15-ig.

A jelentkezőknek az esemény időpontja előtt megküldjük a csatlakozási linket. Várunk szeretettel!

Részvevői adatok

Jelentkezésemmel hozzájárulok, hogy az eseményen készült fotókat és videó felvételeket a ParLS Kft. és a Leannovation weboldalán, illetve közösségi média felületein felhasználja.

Hozzájárulok, hogy a ParLS Kft az itt feltüntetett adataimat adatbázisában is rögzítse, és azokat ügyfél-elégedettségi felmérések, valamint piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára a jogszabályoknak megfelelően felhasználja (elektronikus levél). A hozzájárulás önkéntes, nem kapcsolódik a programon való részvétel lehetőségéhez. Az adatokról bármikor tájékoztatást kérhetek, és kérhetem azok helyesbítését vagy törlését. Jelen nyilatkozat bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonható az alábbi címen: parls@parls.hu

Jelentkezésemmel kijelentem, hogy a regisztrációs feltételeket megismertem, azokat maradéktalanul elfogadom.