fbpx

Quality Fresh! – Stratégia és lebontása (2021)

Az esemény időpontja: 2021.01.29.

Csatlakozz havi szakmai fórumunkhoz – bujtassuk új köntösbe a minőségügyet, alakítsuk együtt a hazai minőségszakma fejlődését!

2021-ben tovább erősítjük a Quality Fresh! közösséget – várunk minden minőségügy iránt elkötelezett szakembert, szakma iránt érdeklődőt a közös tanulásra és tapasztalatcserére! Gyere el január utolsó péntekjén és rakjuk össze az idei év programját!

Program

A találkozó dátuma: 2021.01.29.  9:00-10:15 óra

A webinár témája: Stratégia és lebontása – 2021 Évtervezés

Az elmúlt évben az online térben indítottuk útjára havi webinár sorozatunk, melynek fő célja a minőségügyi szakma képviselőinek tudásbővítése, egymás jó gyakorlatainak megismerése. 7 izgalmas témára felépített sikeres találkozó után úgy döntöttük folytatjuk és a webinár mellett egyéb kapcsolódási formákra is igyekszünk teret biztosítani. Hogy mik legyenek ezek és milyen tartalmakkal?  Természetesen tele vagyunk ötletekkel, javaslatokkal, de leginkább az fontos számunkra, hogy a közösségnek mi lehet hasznos. A találkozó első felében szó esik a stratégia alkotásról, majd belecsapunk az évtervezésbe. Amire biztosan számíthatsz, hogy megkérdezzük:

  • Milyen témákról hallanál szívesen? (akár minőségügyi módszertan, akár szervezetfejlesztés, vezetés, ill. más kapcsolódó társterületek)
  • Érdekelnek más (kiváló) szervezetek jó gyakorlatai, meglátogatnád őket?
  • Vannak-e olyan témák, amiben szívesen tartanál előadást, megosztanád a tapasztalatod?

Hozd el az ötleteid a találkozóra és alakítsuk együtt a Quality Fresh! fórum jövőjét!

Regisztráció:

Az online találkozóinkat a Zoom térben rendezzük. A Quality Fresh! webináron történő részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi jelentkezési lapon lehetséges 2021. január 27-ig.

A jelentkezőknek az esemény időpontja előtt megküldjük a csatlakozási linket. Várunk szeretettel!

Részvevői adatok

Jelentkezésemmel hozzájárulok, hogy az eseményen készült fotókat és videó felvételeket a ParLS Kft. és a Leannovation weboldalán, illetve közösségi média felületein felhasználja.

Hozzájárulok, hogy a ParLS Kft az itt feltüntetett adataimat adatbázisában is rögzítse, és azokat ügyfél-elégedettségi felmérések, valamint piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára a jogszabályoknak megfelelően felhasználja (elektronikus levél). A hozzájárulás önkéntes, nem kapcsolódik a programon való részvétel lehetőségéhez. Az adatokról bármikor tájékoztatást kérhetek, és kérhetem azok helyesbítését vagy törlését. Jelen nyilatkozat bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonható az alábbi címen: parls@parls.hu

Jelentkezésemmel kijelentem, hogy a regisztrációs feltételeket megismertem, azokat maradéktalanul elfogadom.