Quality Fresh! Október – A minőségügyes szerszámosládája

Az esemény időpontja: 2020.10.22.

Csatlakozz havi szakmai fórumunkhoz – bujtassuk új köntösbe a minőségügyet, alakítsuk együtt a hazai minőségszakma fejlődését!

Októberben találkozzunk újra a Quality Fresh! fórumon, maradva az online térben!

Program

A találkozó dátuma: 2020.10.22.  9:00-10:15 óra

A webinár témája: A minőségügyes szerszámosládája- szeressük, használjuk!

Mit gondoltok, melyek azok a legfontosabb eszközök, technikák, módszertanok aminek minőségügy területén dolgozó szakemberként birtokában kell lennünk? Mitől függ, hogy mi kerül adott területen dolgozó szakember listára, melyek a „kötelező” elemek és mit érdemes a különböző szakmai szinteken csiszolni? Mik azok a módszertanok, eszközök amivel szakértőként van dolgunk, és melyek azok, melyek használatát szervezeti szinten képviselni, oktatni, koordinálni kell? Mert ugye gyakran halljuk, hogy „ez quality téma…”

Összeszedjük  a klasszikus eszközöket és ránézünk néhány kevésbé használt de alapvető módszertanra is –  egyet-egyet kiragadva kicsit bővebben is átbeszéljük az alkalmazási tapasztalatokat, kedvenceket, mumusokat:-) A webinár interaktivitását kiscsoportos munkával biztosítjuk. Várunk minden gyakorló szakembert, és a minőségügy eszközeivel ismerkedőket is!

Regisztráció:

Az online találkozóinkat a Zoom térben rendezzük. A webináron történő részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi jelentkezési lapon lehetséges 2020. október 20-ig.

A jelentkezőknek az esemény időpontja előtt megküldjük a csatlakozási linket. Várunk szeretettel!