fbpx

Quality Fresh! Október – A minőségügyes szerszámosládája

Az esemény időpontja: 2020.10.22.

Csatlakozz havi szakmai fórumunkhoz – bujtassuk új köntösbe a minőségügyet, alakítsuk együtt a hazai minőségszakma fejlődését!

Októberben találkozzunk újra a Quality Fresh! fórumon, maradva az online térben!

Program

A találkozó dátuma: 2020.10.22.  9:00-10:15 óra

A webinár témája: A minőségügyes szerszámosládája- szeressük, használjuk!

Mit gondoltok, melyek azok a legfontosabb eszközök, technikák, módszertanok aminek minőségügy területén dolgozó szakemberként birtokában kell lennünk? Mitől függ, hogy mi kerül adott területen dolgozó szakember listára, melyek a “kötelező” elemek és mit érdemes a különböző szakmai szinteken csiszolni? Mik azok a módszertanok, eszközök amivel szakértőként van dolgunk, és melyek azok, melyek használatát szervezeti szinten képviselni, oktatni, koordinálni kell? Mert ugye gyakran halljuk, hogy “ez quality téma…”

Összeszedjük  a klasszikus eszközöket és ránézünk néhány kevésbé használt de alapvető módszertanra is –  egyet-egyet kiragadva kicsit bővebben is átbeszéljük az alkalmazási tapasztalatokat, kedvenceket, mumusokat:-) A webinár interaktivitását kiscsoportos munkával biztosítjuk. Várunk minden gyakorló szakembert, és a minőségügy eszközeivel ismerkedőket is!

Regisztráció:

Az online találkozóinkat a Zoom térben rendezzük. A webináron történő részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi jelentkezési lapon lehetséges 2020. október 20-ig.

A jelentkezőknek az esemény időpontja előtt megküldjük a csatlakozási linket. Várunk szeretettel!

 

Számlázási adatok

Résztvevői adatok

Jelentkezésemmel hozzájárulok, hogy az eseményen készült fotókat és videó felvételeket a ParLS Kft. és a Leannovation weboldalán, illetve közösségi média felületein felhasználja.

Hozzájárulok, hogy a ParLS Kft az itt feltüntetett adataimat adatbázisában is rögzítse, és azokat ügyfél-elégedettségi felmérések, valamint piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára a jogszabályoknak megfelelően felhasználja (elektronikus levél). A hozzájárulás önkéntes, nem kapcsolódik a programon való részvétel lehetőségéhez. Az adatokról bármikor tájékoztatást kérhetek, és kérhetem azok helyesbítését vagy törlését. Jelen nyilatkozat bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonható az alábbi címen: parls@parls.hu

Alulírott megrendelő kérem, hogy a jelentkezésem alapján a részvételi díjról számlát küldjenek.

Mint megrendelő vállalom, hogy a teljes részvételi díjat a részemre kiállított számla alapján, de legkésőbb az esemény előtti napig átutalom a ParLS Kft. bankszámlájára. Az eseményen való részvétel feltétele a hiánytalanul kitöltött jelentkezési lap és a részvételi díj befizetése.

Távolmaradás esetén a ParLS Kft. a befizetett összeget visszafizeti, ha a lemondás az esemény kezdése előtt két héttel írásban beérkezik. Ezen határidő után - de legkésőbb az eseményt megelőző 7 munkanapig - érkező lemondás esetén a részvételi díj 50%-át fizeti vissza. Az ezt követő lemondás esetén nem áll módjában visszatéríteni a részvétel díját. Jelentkezésemmel kijelentem, hogy a regisztrációs feltételeket megismertem, azokat maradéktalanul elfogadom.