fbpx

Quality Fresh! Szeptember – Problémamegoldás

Az esemény időpontja: 2020.09.18.

Csatlakozz havi szakmai fórumunkhoz – bujtassuk új köntösbe a minőségügyet, alakítsuk együtt a hazai minőségszakma fejlődését!

Szeptemberben találkozzunk újra, maradva az online térben!

Program

Szeptemberi találkozó dátuma: 2020.09.18.  9:00-10:15 óra

A webinár témája: Problémamegoldás  – a fitt szervezetek edzésterve.

Nincs olyan minőségügyi szakember, akinek napi tevékenységében ne képviselne jelentős hányadot a problémamegoldás. Magas selejtarány, folyamatos javítások, vevői reklamációk, folyamateltérések…  egy idő után jön az ismerős  érzés: újra és újra ugyanazokat a problémákat kellene megoldani. Mi az oka, hogy  a kreatív és folyamatos fejlesztést biztosítani hivatott problémamegoldás gyakran tűzoltásba torkollik és nem hoz fenntartható fejlődést?

Összeszedtük azokat a meghatározó  alapfeltételek, melyek nélkül egyetlen szervezetben sem születhet fenntartható problémamegoldó kultúra. (legalábbis mi még nem láttunk rá példát…) Te mit gondolsz, melyek ezek a pillérek? Megmutatjuk azt a modellt amiben Problémamegoldás kapcsán mi hiszünk – és örömmel finomíjuk a résztvevői tapasztalatok alapján!  A webinár interaktivitását kiscsoportos munkával biztosítjuk.

Regisztráció:

Az online találkozóinkat a Zoom térben rendezzük. A webináron történő részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi jelentkezési lapon lehetséges 2020. szeptember 15-ig.

A jelentkezőknek az esemény időpontja előtt megküldjük a csatlakozási linket. Várunk szeretettel!

 

Számlázási adatok

Résztvevői adatok

Jelentkezésemmel hozzájárulok, hogy az eseményen készült fotókat és videó felvételeket a ParLS Kft. és a Leannovation weboldalán, illetve közösségi média felületein felhasználja.

Hozzájárulok, hogy a ParLS Kft az itt feltüntetett adataimat adatbázisában is rögzítse, és azokat ügyfél-elégedettségi felmérések, valamint piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára a jogszabályoknak megfelelően felhasználja (elektronikus levél). A hozzájárulás önkéntes, nem kapcsolódik a programon való részvétel lehetőségéhez. Az adatokról bármikor tájékoztatást kérhetek, és kérhetem azok helyesbítését vagy törlését. Jelen nyilatkozat bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonható az alábbi címen: parls@parls.hu

Alulírott megrendelő kérem, hogy a jelentkezésem alapján a részvételi díjról számlát küldjenek.

Mint megrendelő vállalom, hogy a teljes részvételi díjat a részemre kiállított számla alapján, de legkésőbb az esemény előtti napig átutalom a ParLS Kft. bankszámlájára. Az eseményen való részvétel feltétele a hiánytalanul kitöltött jelentkezési lap és a részvételi díj befizetése.

Távolmaradás esetén a ParLS Kft. a befizetett összeget visszafizeti, ha a lemondás az esemény kezdése előtt két héttel írásban beérkezik. Ezen határidő után - de legkésőbb az eseményt megelőző 7 munkanapig - érkező lemondás esetén a részvételi díj 50%-át fizeti vissza. Az ezt követő lemondás esetén nem áll módjában visszatéríteni a részvétel díját. Jelentkezésemmel kijelentem, hogy a regisztrációs feltételeket megismertem, azokat maradéktalanul elfogadom.