Quality Fresh! Szeptember – Problémamegoldás

Az esemény időpontja: 2020.09.18.

Csatlakozz havi szakmai fórumunkhoz – bujtassuk új köntösbe a minőségügyet, alakítsuk együtt a hazai minőségszakma fejlődését!

Szeptemberben találkozzunk újra, maradva az online térben!

Program

Szeptemberi találkozó dátuma: 2020.09.18.  9:00-10:15 óra

A webinár témája: Problémamegoldás  – a fitt szervezetek edzésterve.

Nincs olyan minőségügyi szakember, akinek napi tevékenységében ne képviselne jelentős hányadot a problémamegoldás. Magas selejtarány, folyamatos javítások, vevői reklamációk, folyamateltérések…  egy idő után jön az ismerős  érzés: újra és újra ugyanazokat a problémákat kellene megoldani. Mi az oka, hogy  a kreatív és folyamatos fejlesztést biztosítani hivatott problémamegoldás gyakran tűzoltásba torkollik és nem hoz fenntartható fejlődést?

Összeszedtük azokat a meghatározó  alapfeltételek, melyek nélkül egyetlen szervezetben sem születhet fenntartható problémamegoldó kultúra. (legalábbis mi még nem láttunk rá példát…) Te mit gondolsz, melyek ezek a pillérek? Megmutatjuk azt a modellt amiben Problémamegoldás kapcsán mi hiszünk – és örömmel finomíjuk a résztvevői tapasztalatok alapján!  A webinár interaktivitását kiscsoportos munkával biztosítjuk.

Regisztráció:

Az online találkozóinkat a Zoom térben rendezzük. A webináron történő részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi jelentkezési lapon lehetséges 2020. szeptember 15-ig.

A jelentkezőknek az esemény időpontja előtt megküldjük a csatlakozási linket. Várunk szeretettel!