Adni jó! – 5S Home 2020

5S Home 2020

Számunkra a mai nappal kezdődött el az ünnepre hangolódás! A tavalyi felhíváshoz hasonlóan idén is a Dankó utca 11. szám alatti „Hajléktalan ovi”-ként emlegetett óvodát ajándékozta meg a Leannovation közössége. Az óvoda tartós élelmiszert, használható ruhákat, játékokat, kreatív fejlesztő eszközöket, könyveket vesz át a gyerekek részére. Mindig nyitva vannak, bármikor vihetők az adományok!

Bár a jelen helyzetben nehezebb volt a gyűjtés, mégis sikerült 7 nagy kartondoboz + 3 nagy zsák gyermekruhát, egy-egy kartonnyi könyvet, társasjátékot, édességet és egyéb játékokat (autót, babát, kreatív eszközöket stb) összeszedni. Szépen becsomagolva, feliratozva vittük az ajándékokat, hogy tényleg meglegyen a karácsonyi hangulata.

Ezúton is köszönjük Mindenkinek, aki hozzájárult! Reméljük, hogy aki részt vett az adományozásban az adakozás mellett átélte az 5S HOME szépségét is! Az ünnepre hangolódás együtt jár az otthonunk rendbe tételével, a felesleges dolgok eltávolításával, hogy helyüket valami hasznosabb vegye át.

Ezzel az adományozással már az 1S – SZELEKTÁLJ kipipálható 😊, megszabadultatok a számotokra felesleges holmiktól! Most jön a 2S – ELRENDEZÉS, azaz felszabadult helyet próbáljátok meg okosan berendezni a szükséges holmikkal! Talán a karácsonyi szünetben lesz is erre alkalom.

Két megrakott autóval indultunk ma útnak Budakalászról a 8.kerületbe, a hátsó ülésen egy hatalmas rózsaszín elefánt is helyett kapott 😊. A gyerekekkel sajnos nem lehet találkozni, de az átvétel során ismét hálás és segítőkész személyzet fogadott minket.

Hipp-hopp ki is pakoltunk, aláírtunk és mentünk is tovább, de azzal a jó érzéssel, hogy idén is szebbé tettük pár kisgyerek karácsonyát. Jövőre folytatjuk, mert ez most már a Leannovation egyik hagyománya.

Mátyás Veronika – folyamatfejlesztő, Leannovation