Nyílt nap a Leannovation Training Centerben_2020_Q1

Az esemény időpontja: 2020.02.27.

Hiteles lean tudás, egyedi vizualitás, unikális lean labor és hazánk egyetlen lean szabadulószobája! A lean szemlélet terjesztéséhez azon dolgozunk, hogy  lean szakmai központunk és inspiráló közösségünk minél szélesebb kör ismerje meg.  2020-ban is rendszeresen tartunk Nyílt napokat a Leannovation Training Centerben – gyere el és lépj be a lean kapuján!

Ezen az estén megmutatjuk szakmai műhelyünket, ahol helyet kap egy vizuális elemekkel színesített oktató és  bemutatóterem, egy 5 állomásos gyártócellából álló lean labor és a nyugodt szakmai beszélgetéseknek teret adó lean könyvtár szoba. A  lean laborban csővázas mini-gyártósor és egyéb szimulációs rendszerek segítik a tapasztalati tudás mélyítését, a tudásanyag innovatív módszerekkel történő  beépülését. Arra törekszünk, hogy könyvtárunkban minden ajánlott irodalom és a szakmai fejlődést biztosító tudás elérhető legyen.

Látogatóink inspiráló és “iparian” gyakorlatias környezetben nyerhetnek betekintést a lean világába – a képzéseinekn pedig  azon dolgozunk, hogy a lean szemléletét magabiztos tudással és megerősített vezetői kompetenciákkal felvértezve vihessék azt be szervezeteikbe.

Program

A nyílt napon lehetőséged lesz megismerni Képzéseinket , ízelítőt kaphatsz oktatási módszerünkből és biztosítjuk a saját élményen történő tanulást, fejlesztünk, balanszírozunk, csapatban dolgozunk a lean laborban!

Az 5 napos  Gyakorlati Lean szakértő programunkban a lean “hard”, eszközközpontú oldala kap nagyobb szerepet, azonban a   Leannovation Tréning Centerben  nagy hangsúlyt fektetünk a lean kultúrát segítő vezetői kommunikáció, facilitálási készségek,  valamint a munkatársak fejlesztése témaköreire is.  Ezen kompetenciák fejlesztésére kidolgozott képzéseink és workshop-jaink (Lean kommunikáció – Lean facilitátor – Mindfullnes Mérnök nyelven –  TWI programok ) túlmutatnak a lean bevezetéshez kapcsolódó klasszikus tréningeken -magas hozzáadott értékkel és az élet számtalan területén hasznosítható tudással vértezik fel a résztvevőket.  A nyílt napon ezen képzésekről is lesz alkalmunk beszélni.

Résztvevők

Szívesen látunk Nyílt napunkon, ha az emberközpontú, értékeken alapuló (lean) szervezetek létrehozásában, a problémamegoldó gondolkodásban és folyamatos fejlesztésében hiszel – legyen szó a folyamatok, önmagad vagy a munkatársaid fejlesztéséről. Ha gyakorló lean szakemberként szeretnél fejlődni,  vagy vezetői munkád során fontosnak tartod a lean szemléletet, esetleg független szakértőként, tanácsadóként szeretnél dolgozni, itt a helyed! Kóstolj bele a Leannovation oktatási módszerbe a Nyílt napunkon, találkozz az oktatókkal és döntsd el, mennyire inspirál a környezet a gyakorlati tanulásra!

Időpont

Nyílt nap időpontja :2020.02.27, (csütörtök) 18:00-20:00 óra

Érkezés : 17:40-től

Helyszín

Leannovation Training Center

2011 Budakalász, József A. u. 75. (bejárat és parkolás a Kék Duna utca felől)

Jelentkezés

A látogatás díjmentes, de regisztrációhoz kötött. A nyílt napra  15 fő jelentkezését tudjuk elfogadni, a jelentkezés elfogadásáról visszaigazolást küldünk. Várunk!