Budapest Lean Coffee_October

 Where to go?   -our new benchmark and best practice sharing strategy… + a lot of insiping topic!BudLeanCoffee_2

Bár az időjárás  ezen a szerdán már meglehetősen borongós volt, a résztvevők által felvetett témák „lázba hozták”  a csapatot.

Bevezetésként a Budapest Lean Coffee működési stratégiáját vizsgáltuk felül, számba véve azokat a lehetőségeket mely segítheti a csoport tagjainak szakmai fejlődését, ismereteinek bővítését. Témákat gyűjtöttünk a Warm up szekcióhoz, melyhez előadókat keresünk, jelentkezést szívesen fogadjuk csoporton belül vagy külsősként is! A Pintér Művek gyárlátogatás mintájára további kihelyezett BLC találkozók ill.  (külföldi) szakmai utak lehetséges célhelyszínei is felvetésre kerültek. Ötleteket itt is szívesen veszünk  hogy mielőbb elkezdhessük a szervezést.

A Kanban táblára felragasztott sok-sok téma közül hosszabban beszélgettünk a  „Bónusz vs Motiváció” ill. a „Termékfejlesztés lean szemlélettel” témakörökről. A  rendkívül  gyakorlatias és konkrét tapasztalatok megosztása és megvitatása értékes segítség és hasznos tanács volt a résztvevők számára.  Köszönet a remek csapatnak!

BLC Team

BudLeanCoffee_1web

 

BudapestLeanCoffee_3 BudLeanCoffee_Oct