Leannovation – a lean ajtaja mindenki számára nyitva áll!

A közelmúltban két interjúra is felkérést kaptunk, melyekben a Leannovation tevékenységeiről és lean népszerűsítésének fontosságáról beszéltünk.  Ezúton is köszönjük partnereinknek, hogy viszik a lean hírét!

Kakehashi blog („összekötő híd”) : Leannovation – japán értékrend – lean szemlélet – közösségépítés  Magyarországon

Merényi Krisztina a Kakehashi blog alapítója, tolmács, idegenvezető és üzleti tanácsadó.  Krisztina feladatának és küldetésének érzi a Magyarország és Japán között összeköttetés erősítését, a kapcsolódások népszerűsítését. Japán sokszínű kultúrája már fiatalon elvarázsolta, adott volt út hogy szakmájában erre az országra fókuszál. A sokéves japán munkatapasztalat miatt természetesen a   lean szemlélet mögött húzódó filozófiával is erősen tud azonosulni. Egy szakmai találkozásnak köszönhetően adódott az interjú lehetősége, mellyel örömmel éltünk. A blogbejegyzésében a Leannovation brand születéséről, a növekvő szakmai közösségünk életéről, programjairól és a jövőbeni terveiről is beszélgettünk. Az interjú ITT olvasgató.

NEW technology : Ajtót nyitnak a lean világára

A NEW technology magazin újságirójával a  XXX. Nemzeti Minőségügyi Konferencián találkoztunk.

Az online és nyomtatott formában is megjelenő magazinban az ipart és a trendeket alakító újdonságok, hírek, események olvashatók. Interjúnkban a lean szemlélet népszerűsítésnek módjáról, az edukáció fontosságáról beszélgettünk – hisz a lean ajtaja mindenki számára nyitva áll!

Ajtót nyitnak a lean világára