Jók a legjobbak közül – interjú Váthy Edittel

„Jók a legjobbak közül” interjúsorozat keretében Sződi Sándor 15 éve készít riportokat hazai minőségügyi szakemberekkel.  A sorozat indításakor, 2008-ban ezt írta a szakember:

„A most induló rövid riportjaink segítségével időről-időre olyan embereket szeretnénk bemutatni, akik munkájukkal bizonyították emberi kiválóságukat, minőség iránti elkötelezettségüket. Nem titkolt szándékunk, hogy példájukkal bátorítsunk, követésre ösztönözzünk másokat. A válogatás bizonyára nem lesz – nem is lehet – teljeskörű, de szándékaink szerint jól reprezentálja majd, hogy a minőségügy területén is lehet szép sikereket elérni.”

A kezdeményezést a Magyar Minőség Társaság és az ISO 9000 FÓRUM Egyesület a kezdetektől felkarolta.
Az interjú alanyokat közös egyetértésben választotta ki Sződi Sándor és Rózsa András, ISOFÓRUM elnök. Nagy megtiszteltetés, hogy a 2023. augusztusában a Leannovation alapítóját, Váthy Editet kérték fel az interjúra.
Az interjúk a Magyar Minőség elektronikus szaklapban és az ISOFÓRUM Egyesület www.isoforum.hu honlapján jelennek meg.
Edittel készült interjú a folyóirat 36. oldalától olvasható, a cikk itt letölthető: Jók_a_legjobbak_közül_VATHYE_MM2023_08_09
Köszönjük az ajánlást és a felkérést és ezúton is gratulálunk Sződi Sándor  másfél évtizedes kitartó és türelmes munkájához 🙂